Tuesday, March 08, 2011

BW... selak sana sini

kekalutan maseh lagik carik2.. kaco hidup aku.. oOoopsss! kaco kah.. ayokk.. lumrah hidup la kalo begitu.. arini bnyk btol aku BW.. dari bnyk mencari apa itu consolidation? apa itu direct shear? apa itu triaxial?? oh!!
kalo x kerana besok nye ada lab commissioning.. tak la aku macam nih.. kalo tak kerna masa dah suntuk untuk FYP aku tuh.. tak la aku serabut mcam ni..

kalo nak cerita memang bole bercerita... ahahhaha..
ok2.. dalam serabut2 aku tuh, aku still leh enjoy ea.. dengan cara apa??
aku p sokong team school yg men game..
contoh cam semalam.. aku pi sokong dorang men volleyball.. ping pong~~~

huuuu.. aku rasa makin serabut..

kena exercise lagi nih.. supaya tak serabut.. eA? ada kena mengena ke??? ahahahha... bole jek la..
apa2 pon tape.. jnji aku hidup..

7 comments:

  1. eyh.. exercise leyh ilgkan srabut?? benarkah?? hihi

    ReplyDelete
  2. hehehe...kena tenangkn diri...jgn sabut2.

    ReplyDelete
  3. boley2..kalu kita tensen2 bila kita wat aktiviti bersenam ianya boleh mengalih ketensenan kt apabila kt gumbira bersukan..selain itu..dalam bersukan juga kita boleh realease tng yg berlbihan yg bisa menjadi kan tensen kt btambah..sumber??dr. musmarauders.blogpot.com...ehehe

    ReplyDelete
  4. riadah boleh tenangkan fikiran dan hilangkan stress..=) btw nak kenal bju putih tu..hukhuk

    ReplyDelete
  5. bagus aktiviti riadah ni..:) jom bw kt blog akak lak..hihi

    meh ke rumah..
    ~plastic surgery follow up~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete
  6. ko punye term da macam keje dah! caya lahhh.. consolidation lah commissioning lah.. heehehe

    ReplyDelete
  7. ngeh2.. mungkin kot. tp cm betol ja teori kalo bersukan tuh..cer korg lak try..
    t post balik tgk btol ke x.. hehehe..
    =D
    al_hakim.. bju putih tuh sy ler..
    shaza: mau tak cm org dh kje.. nih suma sebab FYP ler nih.. ayarkk!!!

    ReplyDelete