Saturday, March 05, 2011

CERITA KREATIF AKU PASAL BEN ASHAARI !

salam suma.. sudah seharian aku berjenjalan di sekitar tasik melati, kuala perlis, kangaQ, kubang gajah, aku kembali menatap laptop aku..

oh.. kembali berblog..
selak sana..selak sini.. tgk page sana sini..


berjuta penghargaan aku to my roomate...sbb bg pinjam berukben beliau..
okeh.. macam bese la.. aku berblogrunning.joget2 kat blog org len..
tentu2 blog abg BEN.eh..belog yg len pon aku pi selak k..
tertarik mau join segmen abg BEN...


BEN ASHAARI



okeh ye.. based on tajuk kat atas tuh.. aku kena cerita kreatif2 pasal BEN ASHAARI~



kalo aku nak cerita pasal abg BEN..ini aku kisahkan pasal BEN ASHAARI.. berdasarkan pada hari2 aku berblogrunning di page beliau.. aku dapat lihat dan tafsir la sikit mengenai abg BEN nih. beliau ni mmg bnyk betul idea. macam2 beliau buat. dah tentu2 suma yg beliau conteng kat belog beliau bagi idea, pedoman, realiti hidup dekat aku. aku dah la budak baru belajar... acecehhh..
abg BEN nih gak kalo tgk la kat blog beliau, beliau berbahasa dengan cermat dan aku rasa ayat beliau tade la akan menyinggung perasaan org lain..
kalo tgk kat blog abg BEN nih.. meriah gile.. mcam2 menda ada.. sgt interaktif..pastu abg BEN suka update entri yg best. bukan kosong semata..
ada idea. ada nasihat. ada perli.
tapi cara beliau mmg menarik..tarik minat bloggers lain untuk participate dalam blog beliau..
pape pon.. tahniah kepada abg BEN dari aku..salute U!!!


p/s: ini kreatif gak ler.. more to my pendapat kot.. heeee.. jgn marah.. kalo de silap salah.. AMPUN!!!

12 comments:

  1. salam,
    mengunjungi rakan2 blog CERITA KREATIF BEN ASHAARI ;)
    dtg dr blog abg ben;D.

    CERITA KREATIF AKU PASAL BEN ASHAARI

    ReplyDelete
  2. Salam singgah dri blog EN.BA =)

    ReplyDelete
  3. "nice entry... :)
    jom ktahui plbagai info mngnai dunia n akhirat di blog prince.... :)"

    prince datang dari blog bro ben..:)

    ReplyDelete
  4. hye
    dtg dari blg abg ben
    http://heandsheloves.blogspot.com/
    >NiSha<

    ReplyDelete
  5. terjah daro blog BA...chomel jek n3 nih..good luck

    ReplyDelete
  6. thanks korang2 sudi singgah blog aku yg xseberapa nih..
    =D

    ReplyDelete
  7. cute lh animtion uh...nk 1...hehe

    o_0 v

    ReplyDelete
  8. hehehee... amik kat tenet tuh jek..

    =D

    ReplyDelete