Thursday, March 03, 2011

DI SEBALIK TABIR BLOG aku~!

mmm.. malam dah ni kan.. salam suma.. hope korang in good condition.. tak kira mana korang berada kan.. okeh.. selepas memenat kan diri dengan cerita seram baru kat TV3 "mantera anjasmoro"(best okeh jalan cerita die..macam akan melekatkan diri aku kat tv3 jek tiap2 khamis).. aku pon belek2 blog.. walking sana sini.. then ter uja dgn segmen abg ben nih.. ye la..roomate ku dok bercerita.. apa lagik. walking2 blog abg ben.. n then tingin nak join segmen nih..





Untuk sertai , mudah jer ... cam biasa ..buat satu entri khas :

  1. Sila letak header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : DI SEBALIK TABIR BLOG ..
  3. Sila letakkan gambar betul anda yang paling menawan ..Ehem..
  4. Ceritakan latar belakang anda secara ringkas... Jika terlalu peribadi , jangan cerita eh .. Simple simple jer .. ni masa nak pikat pembaca .. ;)
  5. Jumlah Follower sekarang ini ...
  6. Soalan dari aku :
    1. Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?
    2. Ceritakan kepentingan blog kepada anda
    3. Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?

letak header BEN ASHAARI BLOG- setel

tajuk- sure dah setel

gambar pulak.. ----->









setel..
okeh.. ni pic aku k. sila abaikan jaket yg terlantar di atas jalan tuh ea..




okeh. selanjut nye..
nama aku.. noor shazwani jamil. konon tok aku yg bagi, my grandma.kot2 xpaham tok tu laki ke pempuan.. hehehe..aku anak sulung dalam family, 4 org adik beradik. aku la kakak. yg bawah2 aku tuh suma lelaki.. so aku ni agak 'boyish'. cuma kebelakangan ni aku de ciri2 kesopanan mula terbit.. aahahhaaa...

umo aku 23 tahun..

oken nama manje..panggilan: wanney, mimie, noor....

lahir kat KEDAH. dudok kat IPOH,PERAK
loghat perak n utara!
(pah bedah korang kenal kot, ala2 gtu la kalo aku ckp perak)

sekarang still study..
friendly..suka wt bising.. suka mkn.. suka kartun.. suka suki~!!

follower aku 14 ja.. huhuhu



1. Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?
mungkin aku akan habis kan masa dgn mendonload muvie2.. tgk katun & tv.. gaming..

2. Ceritakan kepentingan blog kepada anda
blog nih tmpat aku luahkan perasaan.. kalo aku sa aku ada idea sikit.. aku tulis la sajak ke.. takpon aku merapu2.. aku suka tgk blog org lain yg cantik2.. kat blog nih gak aku nk berilusi.. dah nama blog aku pon ilusirealiti~

3. Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?
mmm.. xkata jugak. bnyak blog aku follow..aku suka jenjalan blog k..
aku suka blog hanis zalikha, amyputra, ab·bre·vi·a·tion, zahiril adzim


okay setel sudah!!! =D
sila2 tinggal kan komen yg membina ea...

8 comments:

  1. oh ya.lupa sebab musabab peberet blog aku.
    hanis zalikha aku suka tips die!
    amyputra tmpat aku ek movie baru n download muvie baru..
    ab.bre.vi.a.tion emo mcm ak gak..
    zahiril adzim.. aku suka puitis beliau~

    ReplyDelete
  2. hi.. selamat kenal dr blog BA.. good luck blogging..
    ALL IN ONE

    ReplyDelete
  3. salam,
    mengunjungi disebalik tabir blogger;p
    dtg dr blog abg ben;D

    disebalik tabir apisv2

    ReplyDelete
  4. salam melawat di sebalik blog

    followed ur blog oredy

    do visit my blog

    http://duniasyraftoday.blogspot.com/

    hihihi

    ReplyDelete
  5. thanks u olss.. ready to blogwalking now~
    wink2 =D

    shaza: mmg aku follow hg dh lama dh la.. :)

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen abg ben
    salam perkenalan

    jom join contest saya
    http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/contest-makan-paling-comot.html

    ReplyDelete
  7. salam..
    thanks.. sila la singgah =D komen2.. heheheh..
    tenkiu~~

    ReplyDelete