Monday, June 22, 2009

dari xing...untk xing..

ni my new pix... kt umah jek pon.. huhu.. dua bulan dihabiskan sepnuhnya di rumah terchenta~~


aaahhhaaaa....
ni benda aku amik dari cik xing.. my sweet sista... hehehe... memula aku xtau pebende jadah nye itu tag.. hahaha.. pandai x aku..

mau x.. aku dh lama kot x bace benda2 gini.. ahahaha... selama ni aku buat rupanye tag nama die.. hahahaha... melampau kan.. ahakz.. neway thanks again to my sista.. huhuhu.. ni lah hasil nye apabila dh mengetahui.. dh ketahuan.. ahahahhaaha..


Anda ada berapa hp?! :
2

Jenama Hp Anda :

motorola slvr L9 n nokia pe tah siri die lama nye 2233 kot..

Warna Hp anda :
- motorola kale itam.. (mutu, gaya, keunggulan..)
-nokia..putih,ungu,pink.. (keypad die kale2)

Anda menggunakan talian apa?! :
- Hotlink Youth Club
- Celcom U.O.X

Apa yg anda dapat dengan menggunakan talian tersebut :
emm... dgn pake dua talian tu... aku leh jimat duit cikit... nk msg n tepon..
jimat la jgak duit ma n abah.. hehehe.. lagipon bnyk promosi line dorg n
i ha.. huhu

Dalam sehari, berapa posen kredit anda habis ?! :
mm... xbnyk sgt pake.. but ikut la time tu aku pake tok apa.. kalo keje.. mau jek cpat mengalir.. lalala...
sedar2 dh nk kena top up laen..

Berapa kali anda topup sebulan?! :
kdg2 x topup pon..
ikut bape bnyk aku pake la.. tp cuti2 ni ckit jek la pake...


Anda lebih suka msj or call?! :

ske call... n msg.. dua tu ok pe.. tp time mlas aku ske call..

Berapa bilangan msj dlm inbox anda tika ini?! :
85 text

Ketika anda menjawab soalan ini, siapakah penghantar mesej yg paling akhir dlm inbox anda?!:
hairul..


Ape perasaan anda masa baca msj tu?! Nyatakan reaksi :
perasaan.. xde mende.. slamat malam.. tdo la babe~~


Apa yg anda reply kalau anda dpt msj dr sum1 yg anda x knl, n org tu boleh pula tanya balik siapa anda (sedangkan anda x knl pun siapa dia):
xreply pon.. aku jenis xreply kalo aku xknal.. lantak la situ..hahaha..

Apa yang anda buat kalau ada nombor yg x knl tp misscall anda banyak kali :
bior la.. kalo terangkat aku ckp slah no.. kalo die cari aku n knal aku xpe la aku layan.. kalo x.. sayonara arigato la..

Apa perasaan anda kalau number anda diberikan kepada org yg anda admire secara senyap2?! :
uik... mengapakah korg bg??

Ape yg org akn ckp kt anda bile anda bace msj yg lawak?! :

"sengih2 mcm kerang busuk"

Anda taip msj guna jari?! :
pake jari.. ibu jari yg penting..

Anda ada call or msj parents anda hari ni?! :

nope.. kt umah jek pon.. laung pon bole.. hahaha..

Ape perasaan anda bile jawab soalan2 ni?! :
sakit perot aku.. huhu

Nyatakan 7 name org yg anda ingin forwardkan menatang ni dengan sebab:
ntah la.. sesapa yg sudi sila la..hehehe layan diri..


3 comments:

  1. yeahhh !!! berjaya nmpaknye :)

    ReplyDelete
  2. huhuhu..pape pon aku mengambil kesempatan mengucapkan ribuan terima kasih pada cik xing kte.. arigato..

    ReplyDelete