Thursday, January 14, 2010

keliling pusing2,,

lagi sekali lihat keliling..
nothing..
dah naek berkematu dah bontot aku..
leher dah sakit2 toleh sana ke mari mencari kerja..
huhuhu..

tadi lihat example sha..
dalam blog die..
pasal tulih logbook..
emmm..
aku dah sebulan buat..
karangan gambar figure n design jek ada dalam tuh..
aku takde la sekreatif sha kan..
huhuhu...
apa2 pon terima kasih pada shaza sebab bantu aku..
dalam die demam2 gtu..
maafkan aku kalo aku menyusah kan kamoo..
nanti ek aku belanja kamoo..
kfc leh? hehehe..

sekali lagi untuk kali keberapa ntah lagu saleem "tinggal kenangan" kedengaran..
mamat seblah aku ni..
khalid macam de masalah..
aku pon tak berapa nak percaya..
dek kerna selalu sangat percaya kat orang dan kena kelentong..
aku makin susah nak percaya kat orang..
aishhh...
dah nek nanah dengar lagu ni..

pusing2 lagi keliling..
staf consultant ni dok buat keje jek..
awal tahunn..
report banyak la nak kena buat..
pc KAK AYA(pelukis plan) de kat kedai..
so aku xde keje la nak tolong..
penat gak aku ronda kat tempat KAK AYA tadi..
tak de keje..
jadik nye...
aku maen game jek la..

logbook kene setel la..
aku dah xtau nk research pasai apa..
sebab nye.. aku xda benda nk tulis sbb xde keje..
melangut jek tgk lappy aku..
huhuhuh....
ada idea sapa2??
research pasai apa nk tulis dalam logbook??
sbb aku xde keje yg bole ditulis..
xkan nk tulis potostat kot..

2 comments:

  1. ko tulis photoshop je la..hehehe..jgn marah daa

    ReplyDelete
  2. huhuhu..
    xpe2..
    idea gak tuh..
    thanks ye..
    ^_^

    ReplyDelete