Saturday, March 05, 2011

contest suka suki join~CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !


1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni- setel

2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni- setel

3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
DINNER di SECRET RECIPE!!! kalo menda aku nak eyeliner black banyak~




4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
2.ayn
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011




ni la pic nye.. adoi.. ngape lak jadik kecik.. huhuh...

2 comments: